در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
سلام دوستان

من تازه یه ماه هست که کارای بیمه بیکاریمو انجام دادم کارمندای بیمه که جوابی نمیدن میشه شما لطف کنید پاسخ بدید

اول. من از فروردین بیکار شدم و تا کارامو بیمه انجام بده شده اوایل تیر بعد شعبه 9 بهم گفت یه ماهو برات زدم تا بعدا بازرس بیاد

بعدش هم رفتم کاریابی 7 مرداد گفت حضور بزن

حالا سوالم اینه هنوز من حضور اولین بارم وقتش نشده ایا این ماه برام پرداختی می کنن ؟

دوم اینکه سوابقو چک کردم هیچی اضافه نشده با اینکه الان دیگه 19 ام هست مشکلی پیش اومده

سوم این ماه پرداخت فقط خرداد برام انجام میشه فروردین و اردی بهشت چی میشه ؟

چهارم: ایا شده ماه اول بازرس بیاد ؟ من که کلا خونه بودم ولی شده نیم ساعت برم بیرونو بیام ؟

اخه عجیبه نه سابقه نه پولی به حساب

 شعبه 9 هم هستم
1 پاسخ
توسط (2,140 امتیاز)
از سازمان پیگیر باشید