در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (100 امتیاز)
با سلام مادر من بازنشسته نیروهای مسلح  اتکا می باشد ،ایا من و دخترم میتوانیم از پوشش بیمه تامین اجتماعی همسرم خارج شده و تحت پوشش بیمه نیروهای مسلح قرار بگیریم ؟

ایا من و دخترم میتوانیم  از پوشش بیمه همسرم تامین اجتماعی خارج شده و تحت پوشش بیمه مادرم نیروهای مسلح قرار بگیریم ؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام خیر امکان چنین خواسته ای وجود ندارد دختر که ازدواج کرده باشد درصورتی میتواند تحت کفالت مادر قرار بگیرید که متارکه کرده باشد