در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما ما درفروردین ماه تصادفی داشتیم که منجر به فوت طرف شد الان چهار ماهه از این جریان میگذره ولی هنوز خبری از دادگاه نیست.

میخواستم بدونم معمولا روند رسیدگی به قتل غیر عمد در رانندگی چه مدت طول میکشد؟

 اخرین پیامک این بود که قرار نهائی در بازپرسی مشخص شده است این پیامک دو ماه پیش برای ما اومده این پیامک چه معنایی دارد و منظورش چیه؟

قصد مهاجرت به خارج داریم میخواستم بدونم آیا ممنوع الخروج هستیم و اینکه میتونیم کپن بیمه بکنیم و ماشین رو بفروشیم؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

اولین کاری که باید انجام بدید مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ثبتنام در سامانه ثنا است .

ابلاغ ها در این سامانه ابلاغ واقعی  محسوب میشه و ارسال در صندوق ثنای شما به منزله تحویل به شخص شماست .