در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام

همسرمن بیمه کارمندی دارد ولی تکمیلی نیست الان برای سه ماه مانده به زایمان چگونه میتوان بیمه برای عمل سزارین پیداکرد تاهمه هزینه ها یا کمی از هزینه های عمل را پرداخت کند
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام واحترام

دوست عزیز با عرض تبریک خدمت شما و آرزوی سعادتمندی برای فرزند دلبندتان

قبل از بارداری امکان تهیه بیمه نامه برای همسر شما وجود داشت اما متاسفانه در حال حاضر با وجود بارداری امکان بیمه شدن همسر شما وجود ندارد.