در بیمه درمان تکمیلی توسط (130 امتیاز)
سلام
بیمه تکمیلی انفرادی چه شرکت هایی هست
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

بیمه تکمیلی بصورت انفرادی وجود نداره و بصورت خانوادگی امکان پذیر هست.

از طریق شرکت کمک رسان ایران(sos) میتونین ثبت نام کنین و یا از شرکت بیمه ملت.

اگر متاهل هستین،تمامی اعضای خانواده و اگر مجرد باشین،تمامی اعضای زیر ۶۰ سال خانواده باید عضو بشن.

برای دریافت اطلاعات رایگان تکمیلی،لطفا تماسی با بنده داشته باشین تا بهترین سرویسهای حال حاضر بیمه ای رو خدمت تون معرفی کنم.