در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام ایا درحال حاضر بیمه ای هستش که بصورت انفرادی بیمه تکمیلی درمان صادر کنه. خواهش میکنم کمکم کنید من با حقوق بیمه بیکاری کمرم زیر هزینه های درمان ومریض داری شکسته
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود
باید عرض کنم که شرکت بیمه ملت و گاها کمک رسان یا همان اس او اس اقدام به ارایه بیمه های درمان تکمیلی خانواده میکنند
در بیمه تکمیلی بیمه ملت چهار طرح از پیش تعیین شده پیش بینی شده است و پوششهای زایمان و ویزیت و دارو و دندان پزشکی در آن بطور اختیاری لحاظ شده است
شرایط لازم برای دریافت این بیمه نانه
1-باید خانواده باشید و حداقل دونفر
2-باید بیمه پایه داشته باشید
بیمه پایه میتواند تامین اجتماعی.روستایی.کشوری لشکری و یا سلامت باشد
3-باید از سلامت کامل بهرمند باشید
لازم به ذکر است بعضی از یشنهاد دهندگان به تشخیص پزشک معتمد شرکت و یا مسول صدور جهت انجام معاینات مورد نیاز به آزمایشگاه اعزام میشوند
سن افراد تحت پوشش تا 65سال میباشد
حق بیمه سالیانه باید بطور نقد در اول قرارداد پرداخت شود و یا میتوانید از متصدی صدور در خواست اقساط نمایید

لازم به ذکر است جنسیت و یا شغل در این بیمه مورد نظر نمیباشد
برای دریافت شرایط و جداول پوشش ها میتوانید با شخص بنده تماس بگیرید و یا به سایت بیمه ملت مراجعه نمایید