دریافت مشاوره تلفنی از متخصص
مشاوره بیمه یا اداره کار
در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام,خسته نباشید,خواستم بدونم دیه کندگی لیگامان صلیبی خلفی زانوی چپ از محل اتصال به استخوان درشت نی که احتیاج به عمل دارد و همچنین پارگی شاخ خلفی منیسک داخلی,کشیدگی لیگامان جانی_داخلی زانو,همچنین سائیدگی قدام زانوی چپ و قسمت تحتانی زانوی چپ هر کدام دامیه چقدر است?
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

ارش پارگی هرکدام از لیگامانهای صلیبی اعم از خلفی و قدامی ۸درصد دیه کامل معتدل ۱۸میلیون و ۴۸۰هزارتومان

ارش پارگی مینیسک ۲تا ۴درصد دیه کامل معادل ۴میلیون و ۶۲۰هزار تا ۹میلیون و ۲۴۰هزار تومان

ارش کشیدگی لیگامانهای جانبی ۱تا ۲درصد و درصورت پارگی هرکدام ۴درصد دیه کامل معادل۲میلیون ۳۱۰هزار تا ۴میلیون و ۶۲۰هزارتومان

دیه هر دامیه زانو ۱ درصد در مجموع ۲درصد معادل ۴میلیون و ۶۲۰هزارتومان

انشاا... باعمل جراحی اسیب های وارده التیام پیدا میکنه درغیر اینصورت اسیب های شما درصورت التیام معیوب باعث محدودیت حرکتی شما میشه که از باب نقص عضو هم میتونید از پزشکی قانونی تقاضای تعیین درصد و محاسبه داشته باشید

ضمنا اینو هم عرض کنم که تمام هزینه های درمانی شما بعهده بیمه گر هست و علاوه بر دیات و اروش اسیبهای وارده هزینه های درمانی رو هم میتونید مطالبه کنید .

لازم به ذکرکه هزینه هایی که در بیمارستان خصوصی دریافت میشه درصورتیکه امکان درمان در بیمارستان دولتی وجود نداشته باشه قابل پرداخت هستند

عذر میخام اگر کلامم به درازا کشید