در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام من بابت طلبم و پرداخت نکردرای-هیئت تشخیص حقوقم و عیدی و ... از کارفرما شکایت کردم ساعت ۸:۳۰ دادگاهمون بود که کارفرما نیومد.

 من رفتم و همه چی رو عنوان کردم و قاضی بهم گفت که تا اخر وقت اداری مدرکی ارائه بده که مشخص شه تو در اون مغازه کار میکردی و رفتم از مدیر پاساژ نامه ای گرفتم که خطاب به وزارت کار نوشته بود که من تا تاریخ ۲۱/۲ فروشنده اون اقا بودم و در اون مغازه مشغول کار بودم و شورا پاساژ هم مهر و امضا کرد و برگشتم پیش قاضی.

  بهم گفتن که بعچگونه صادر می شود ؟د از جلسه کارفرما اومده و منکر فروشندگی من شده که من نامه پاساژ و به قاضی ارائه دادم و قاضی گفت ببر دبیر خونه ثبت کنه و بیار الان به نظر شما رای هیئت تشخیص به نفع من هست یا به ضرر من ؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
احتمال زیاد نظر قاضی به گزارش بازرسی ارجاع خواهد شد برای اینکه پرونده به بازرسی نره میبایست پرینت حساب خودتون رو که کارفرما واریز داشته رو به قاضی ارائه میدادید

موفق باشید