در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

باسلام نظریه پزشکی قانونی نوشته که

  1. شکستگی ثلث میانی استخوان زندعلی ساعد دست چپ و که با ابزار ارتوپدی ثابت التیام مناسب دارد
  2. و استخوان کف پایی پنجم پای راست
  3. که ارش استخوان دست ۳ درصد دیه کامل
  4. و ارش استخوان پا ۲ درصد دیه کامل میباشد ،

منظور بجز دیه شکستگی دست و پا این ۵ درصد ارش هم اضافه میشود یا نه فقط همین ۵ درصد ارش محاسبه میشود،در صورت امکان مبلغ ریالی دیه و ارش رو محاسب کنید ممنون میشم.

2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... دیه ی بند اول  ۸درصد به اضافه ۲ درصد ارش تجهزات جمعاً ۱۰ درصد دیه و ارش معادل ۲۳۱/۰۰۰/۰۰۰ ریال

ارش شکستگی استخوان کف پا ۳ درصد معادل ۶۹/۳۰۰/۰۰۰ ریال میباشد

 مجموع دیات و ارش شما مبلغ ۳۰۰/۳۰۰/۰۰۰ ریال میباشد.