در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

سلام

بنده از بهمن 93 تا شهریور 95  سرباز بودم و بعد از ظهر من و خانمم در دفتر اسناد رسمی کار میکردیم(چون سردفترفامیل بود قراردادی نبستیم)، با توجه به تعداد سندی که مینوشتیم بامون حساب میکردن که اکثرا هم زیر مبلغ اداره کار بود.(حقوق دو نفرمون رو جدا جدا نمیدادن و روهم هرچی سند نوشته بودیم حساب میکرد.)  من که سرباز بودم و نیازی به بیمه نداشتم اما خانمم رو هم بیمه نکرده بودن، حالا آیا امکان شکایت خانم بنده از سردفتر برای بیمه و حقوق هست؟ من هم میتونم بابت حقوق شکایت کنم؟

باتشکر

1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به اداره کار منطقه خود مراجعه و از کارفرما_ به علت بیمه نکردن خود و همسر تان شکایت کنید. به استناد ماده ۱۴۸ قانون کار، کارفرما ملزم به بیمه نمودن شما و ایشان بوده است. همچنین پرداخت حقوق و مزایا نبایستی از حقوق و مزایای پیش بینی شده در قانون کار  کمتر باشد.