در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)
سلام

بنده در شرکتی مشغول به کار هستم که مبلغ واریزی حدود 3 تومن است ولی حق بیمه ای که برای بنده رد می شه برای حداقل حقوق هست.

قبلا شنیدم که فقط چند سال اخر واریز بیمه برای حقوق دوران بازنشستگی موثره و فرقی نمی کنه العان چقدر برات واریز بشه

می خواستم بدونم العان که بنده 28 سالمه آیا فرقی داره که مبلغ بیمه من بر اساس حقوق واقعی ام محاسبه بشه و یا بر اساس حداقل حقوق؟

بصورت کلی چه دلیلی وجود داره که من یا کارفرما به خودمون زحمت بدیم که هزینه بیشتری را بابت حق بیمه پرداخت کنیم؟
1 پاسخ
توسط (44,140 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام

میزان پرداخت حق بیمه کارگران بایستی متناسب با حقوق و مزایای قانونی دریافتی آن باشد و این امر اجباری است و موضوع در اختیار کارفرما و یا کارگر نیست.

گر چه بر اساس تبصره ۳ ماده ۷۷ قانون تامین اجتماعی، ملاک محاسبه مستمری بازنشستگی، دستمزد ۲۴ ماه آخر اشتغال می باشد اما، به هر حال پرداختی حق بیمه ملاک پرداخت تعهدات قانونی از جمله: مقرری بیمه بیکاری، غرامت دستمزد ایام بیماری، بارداری و... خواهد بود.