در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
باسلام

درمورد بیمه اجباری:

با توجه به اینکه بعد سی سال سابقه کار, میانگین سه سال اخر دریافتی به عنوان حقوق بازنشستگی در نظر گرفته میشود,

ایا می توان ۲۷ سال اول را با حداقل حقوق تعیین شده توسط تامین اجتماعی رد کرد و سه سال اخر رو با اصل حقوق (که از میزان حداقل حقوق بیشتر است)؟

ایا تفاوتی ایجاد می کنه که از اول میزان اصل حقوق مثلا سه میلیون رد بشه بجای یک میلیون؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

مستمری بازنشستگی از تاریخ 76/1/1 وفق ماده 82 برنامه ششم توسعه بر اساس ميانگین دستمزد دو سال آخر میباشد نه سه سال . در ضمن شما باید از سالهای جلوتر نسبت به افزایش حقوق اقدام می نمودید و افزایش در دو سال آخر برای شما دستمزد نامتعارف ایجاد می کند که تامین اجتماعی اسناد و مدارک کارگاه را بررسی می نماید مگر در کارگاههای دارای طبقه بندی مشاغل که افزایش حقوق ناشی از تغییر شغل یا ارتقاء شغلی باشد بطوریکه در اسناد و مدارک کارگاه و احکام پرسنلی و لیست حق بیمه این امر مشهود باشد.