در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته باشید

بنده 4 ماه پیش با یک عابر خانم تصادف کردم تمام مدارکم کامل بوده فقط انگشت پای عابر شکسته شده که اون هم طول درمان  گرفت یکبار به داد گاه احضار شدم و ضمانت دادم حالا برای سی تیر ماه دادگاه کیفری برای صدور رای نهایی احضارم کرده میخواستم ببینم ایا ممکن زندان داشته باشم طرف من ادم های خوبی نیستن ممون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... قانونگذار جهت جلوگیری از ناهنجاریهای اجتماعی ناشی از زندانی شدن مقصر سوانح رانندگی تمهیداتی را اندیشیده و جز درموارد خاص و اغلب سوانح منجر به فوت از بابت جزای عمومی زندان را به مبلغ نقد بدل از حبس مبدل میکنند و از بابت دیات نیز بیمه گر شما ضامن پرداخت خواهد بود.