در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
یکبار سال ۸۹تا ۹۰ بیمه بیکاری استفاده کردم بعد از یکسال  ۶۸ ماه سابقه بیمه دارم چه مدت بیمه بیکاری تعلق میگیره؟ مجرد هستم. بیکاری بدلیل تعدیل نیرو بوده.
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

افراد مجرد:

از ۶ ماه لغایت ۲۴ ماه سابقه پرداخت حق بیمه : ۶ ماه بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

از ۲۵ ماه لغایت ۱۲۰ ماه سابقه پرداخت حق بیمه : ۱۲ ماه بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

از ۱۲۱ ماه لغایت ۱۸۰ ماه سابقه پرداخت حق بیمه : ۱۸ ماه بیمه بیکاری تعلق می گیرد.

بنابراین با ۶۸ ماه سابقه حق بیمه شما و دریافت یکسال بیمه بیکاری از قبل ، درصورت بیکاری مجدد ، بیمه بیکاری به شما تعلق نخواهدگرفت.