در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
باسلام.بیمه بیکاری اینجانب ۳۱خردادبه پایان رسید.من ۳ماه حقوق طلبکارم.فروردین واردیبهشت وخرداد.امروز دوماه حقوق من وواریز کردن ودر اس ام اس بانک زده بابت حقوق متمرکز خرداد۹۷.میخواستم بدونم یه ماه حقوقم چیشده .کجا وپیگیری کنم.ایا این یک ماه حقوق من از بین رفته است .چرا .اخرین حقوقی که دریافت کردم بابت اسفند ۹۶بود که در فروردین ۹۷پرداخت شد وبابت ۴ماه بود .از اذر تااسفند ماه.ممنون.
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

جهت پیگیری موضوع به واحد امور بیمه شدگان شعبه بیمه ای خود مراجعه نمایید. البته از طریق سایت سازمان تامین اجتماعی و از منوی مشاهده سوابق، سابقه ایجاد شده ناشی از پرداخت مقرری بیمه بیکاری را مشاهده نمایید.