در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشین من سرباز پلیس راه بودم در حین ماموریت تو جاده تصادف کردیم و راننده ی مقابل مقصر شده و من بی تقصیر و الان مشکل برای پام و کمرم پیش اومده که تا آخر عمر درگیرم سربازیم تموم شده و  الانم پام دوباره نیاز به عمل جراحی داره آیا هزینه ی عمل رو هم میتونم از نیرو انتظامی بگیرم؟ تو فیش سربازیم بیمه های مسولیت و بیمه ی عمر و حوادث و بیمه ی مکمل و حوادث از حقوقم کم میشده الان از چند جا باید بهم غرامت بدن؟ و آیا طبق این بیمه ها باید هزینه هام رو تا آخر عمر تامین کنن یا از کار افتادگی یا جانبازی بهم بدن ( بخاطر مشکل دایمی که تا آخر عمر در اثر این تصادف برام بوجود آمده ) ؟؟
توسط (100 امتیاز)
بله تعلق ميگيرد
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

1. هزینه درمان شما و غرامت های مربوطه بر عهده راننده مقصر حادثه و شرکت بیمه او است.

2. در صورتی که در فیش حقوقی شما مبلغی بابت حق بیمه حوادث کسر شده است، می توانید به واحد رفاه کارکنان یا منابع انسانی یا ... ارگان مربوطه، سرمایه نقص عضو و از کار افتادگی (به نسبت درصد نقص عضو و از کار افتادگی ) دریافت نمایید.

دریافت غرامت از محل بیمه حادثه، به سایر عرامت ها ارتباطی ندارد و هر کس به هر تعداد که بیمه حادثه داشته باشد میتواند سرمایه آن را دریافت نماید.