در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (130 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید
من برای تسویه حساب (حقوق معوقه، عیدی و سنوات) به اداره کار مراجعه کردم.
با توجه به اینکه حقوق توافقی به صورت لیست و پشت لیست واریز میشده
1- میتونم در خصوص اینکه حق بیمه براساس رقمی کمتر از توافق رد شده شکایتی داشته باشم؟
2- رقم حقوق با صورتحساب واریزی قابل اثبات هست؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
قابل اثبات و پیگیری هست ولی این را در نظر داشته باشید که لیست بیمه فقط تا 6 ماه قابل اصلاح و بررسی می باشد و پس از آن قطعی خواهد شد.