در دیه و بیمه خودرو توسط (140 امتیاز)
باسلام ببخشید من چند ماه پیش تصادف کردم و مهره کمرم و استخوان بینی ام شکسته شد وچند جای دیگه ام دچار کبودی و تورم شد. طی پروسه درمان و مراجعه به پزشک قانونی،  پزشک قانونی طی سه نظریه اسیب های وارده به من رو نوشت ولی در برگه خاتمه درمان فقط دیه کبودی و تورم ها رو نوشته بود و  هیچ اسمی از شکستگی بینی و مهره کمرم نبرده بود.  خواستم بگم نحوه محاسبه دیه من چجوریه؟  ایا قاضی به همه نظریه ها نگاه میکنه و حکم میده؟ یا فقط خاتمه درمان رو نگاه میکنه؟ ممنونم اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

نامه اخر پزشکی قانونی مربوط به ارش جراحات و نقص عضو و یا التیام با عیب یا التیام معیوب جراحات می باشد و برای کمک به قاضی است تا در حق شما اجحافی کافع نشود .

قضات با توجه به جمیع نظرات پزشکی قانونی اصدار رای کرده و به طرفین ابلاغ میکنند