در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام:آیابیمه ایران به راننده وسرنشین خودرویی که ازجاده منحرف شده ودچاروا ژگونی گردیده است ـوهردودچارجراحت وشکستگی شده اند خسارت ودیه پرداخت میکند وهمچنین خسارت خودماشین هم که خسارت دیده پرداخت میکند درضمن تاریخ تمدیدبیمه نامه فروردین ۹۷بوده است متشکرم
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما و سرنیشن مصدوم شما دارم

سرنشین خودرو مسبب حادثه باعتبار بند ت ماده یک قانون بیمه شخص ثالث مصوب ۹۵ شخص ثالث محسوب شده و باستناد ماده ۱۱ قانون مارالذکر بیمه گر موظف به پرداخت تمامی خسارات وارده به شخص ثالث است.

راننده مسبب حادثه هم در سایه حمایت ماده ۳ همین قانون از دیه و ارش جراحات وارده میتونه بهره مند بشه .

فقط یادتون باشه شما طبق تاییدیه پزشکی قانونی بهتون دیه تعلق میگیره نه پزشک معتمد بیمه گر

درصورت وجود بیمه بدنه میتونید خسارت خودرو رو از بیمه گر دریافت کنید و درغیر اینصورت بیمه گر هیچ تعهد و تکلیفی برای خسارت خودرو مسبب حادثه ندارد