در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
باسلام
پارسال تو یه تصادف که سرنشین بودم ،پلک بالایی چشم راستم پاره شد و یه تیکه کوچیک ازش کنده شده و الآن یه کم باز میمونه
میخواستم ببینم اگه عمل پیوند پوست انجام بدم یا ندم فرقی تو میزان دیه که بهم میدن داره؟
همچنین یه جراحت دامیه رو صورتم بوده که الآن خوب شده ولی جاش مونده ،اگه پوستمو لیزر کنم آیا تفاوتی تو دیه دریافتیم داره؟

ممنون
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ..... میزان دیه و ارش جراحات بدنی وارده بر اساس معاینات یک یا چند مرحله ای توسط پزشکی قانونی معین میگردد لذا پس از طی شدن طول درمان و اعلام نظر نهایی هرگونه اقدام درمانی تکمیلی و یا اعمال جراحی زیبایی تاثیری در میزان دیات و ارش نخواهد داشت.