در شرکت بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام حق بیمه تکمیلی ملت برای کارمندان چقدر است و بر اضای بیمه کردن مادر چن درصد به حق بیمه اضافه میشود با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که حق بیمه تکمیلی شرکت های بیمه(از جمله بیمه ملت) بر اساس تعداد نفرات،میانگین سنی،میزان سقف پوششهای درخواستی،میزان فرانشیز و در صورت داشتن بیمه تکمیلی از قبل،ضریب خسارت قرارداد سال قبل تعیین میگردد.

بنابراین برای همه افراد،نرخ ثابتی برای بیمه تکمیلی وجود نداشته و ندارد.

در صورتیکه برای پدر ومادر محترم تون هم بیمه تکمیلی نیاز داشته باشین،باید حتما تحت تکفل نفر اصلی باشن.

حق بیمه این عزیزان(در صورت تحت تکفل بودن)،برای سنین زیر ۶۰سال همانند سایر نفرات اصلی قرارداد،برای سنین بین ۶۰ تا ۷۰ سال،با ۵۰٪ افزایش نرخ و برای سنین بالای ۷۰ سال با افزایش ۱۰۰٪ حق بیمه قابل ثبت نام خواهد بود (مگر شرایطی خاص که معمولا با توافق سازمان ها با شرکتهای بیمه ای قابل تعمیم و توافق خواهد بود).

بیمه نامه خود را از نماینگان مطلع،آگاه و حرفه ای خریداری نمایید.

با تجدید احترام