در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و ادب

       احتراماً نظر به اینکه، این شرکت در سال 1384 الی 1393 پروژه ای تحت عنوان خط انتقال اتیلن غرب کشور داشته است. با توجه به اینکه مبلغ واریزی به تامین اجتماعی از بابت حق بیمه پیمان بیشتر از ارائه لیست حق بیمه پرسنل در طول مدت پیمان بوده است. خواهشمند است راهنمایی بفرمائید آیا اضافه پرداخت واریز شده به حساب تامین اجتماعی قابل برگشت از سازمان مذکوره می باشد.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

بعد از محاسبه پیمان در صورت اضافه پرداختی با واگذارنده کار مکاتبه میشود که اضافه دریافتی در وجه چه کسی واریز گردد و با اعلام واگذارنده بعد از دریافت شماره حساب مبلغ مورد نظر توسط سازمان تامین اجتماعی بازگردانده خواهد شد.