در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام و روز بخیر

پدر من 64 سال دارد و متاسفانه 5سال سابقه بیمه میخواستم بدونم میتونه بازنشستگی بگیره اگر میتواند چقدر ماهانه بهش تعلق میگیره و باید چه مراحلی را طی کند ؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)
سلام

برای بازنشستگی افراد بالای 60 سال سن ، داشتن حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه الزامی می باشد و اگر سابقه شخص کمتر از 10 سال می باشد  امکان خرید سابقه تا حدنصاب 10 سال وجود دارد که مبلغ آن بر اساس حداقل دستمزد سال 97 حدود 4 میلیون 400 هزارتومان بابت هر سال می باشد که باید به حساب سازمان تامین اجتماعی واریز گردد و پس از آن فرد می تواند درخواست برقراری مستمری بازنشستگی دهد.