در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

اول یه تشکر ویژه میکنم بابت پاسخوگویی جامع و کاملی که بهم دادید

میخواستم بپرسم پیرو سوال قبلی که همسرم در حین کار موجب شکستگی مچ دست چپ شده و ایشون رو به تامین اجتماعی فرستادن تا پزشک تائید کنه و مدت مرخصی ایشون که دو ماه بود رو تائید کردن و تا پایان این دوماه استراحت در حین حال 2 هفته اش مونده و بعد باید مراجعه کنه به تامین اجتماعی برای گرفتن مبلغ زمان استراحت و بعد به بیمه حوادث مراجعه کنه برای گرفتن دیه که با توجه به صحبتهای شما در صورت التیام کامل 8 درصد دیه کامل بهشون تعلق میگیره

حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه هنوز زمان استراحت تمام نشده و از بیمه تامین اجتماعی و بیمه حوادث چیزی دریافت نکردیم اگر احیانا از شرکت به هر دلیلی بیرون بیایم یعنی ترک کار بخوریم باز هم خسارت بیمه به شخص تعلق میگیره یا نه چون برای بیمه تامین اجتماعی باید حداقل تا پایان مرداد در شرکت باشه که بیمه تامین اجتماعی تیر ماه رد بشه و بتونه شخص حقوق دوماه استراحتشو بگیره ولی برای بیمه حوادث هم همینطوره ؟ باید در شرکت حضور داشته باشه یا نه ؟ یا میتونه بعد از ترک کار هم خسارتشو ( دیه ) رو بگیره یا ؟

ببخشید خیلی طولانی بود و اذیتتون کردم عذر میخوام امیدوارم تونسته باشم منظورمو بگم ممنونم
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام خیر میتواند

شرایط بیمه حوادث کاملا باتامین اجتماعی تفاوت دارد ولی بیمه حوادث مهلت وزمان اعلام حادثه دارد توجه بفرمائید اون دوره ی بین ۵ تا یک هفته رو از دست ندین و علام حادثه بفرمائید اگر که تا الان که نزدیک به دوماه میباشد اعلام حادثه نکرده باشید جهت بیمه حوادث روند پذیرش و پرداخت دیه تون با مشکل و سختی مواجه میشه