در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

ما یک شرکت بازرسی داریم که زیر نظر سازمان ملی استاندارد به بازرسی انرژی از کارخانه ها و مراکز مختلف صنعتی می پردازیم و حق الزحمه خود را از واحد ها دریافت می کنیم. با توجه به اینکه قرارداد نداشته و پس از انجام کار که نهایتا دو ساعت به طول می انجامد با ارائه فاکتور از صاحبان واحد ها پول دریافت می کنیم و با عنایت به اینکه بسیاری از واحد ها به خصوص مراکز دولتی به دلیل ارائه فاکتور از ما مفاصا حساب بیمه نمی خواهند ،   و تنها به صورت موردی با توجه به درخواست برخی واحد ها اقدام به اخذ مفاصا نموده ایم ، آیا از دید بیمه شرکت ما مجبور به اخذ مفاصا برای تمام فاکتورهایش می باشد حتی آنها که کارفرما(واحدها) از ما مفاصا نمی خواهند؟
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام و عرض ادب

اگر کار در محل کار شما انجام شود و توسط پرسنل خودتون مفاصا حساب شمارایگان است مفاصا حساب از جانب شما باید انجام گردد

ولی اگر کار در محل پیمان انجام شود اون شرکت مشمول میگردد لذا در تنظیم قراردادموارد باید مدنظرباشد