در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام ، لطفا در خصوص پرداخت های افرادیکه به صورت ساعتی کارمیکنند توضیحاتی بفرمائید ؟(حقوق ؟ بن کارگری؟ حق اولاد؟)

 همچنین در خصوص حق بیمه این نوع استخدام ها به صورت ریز توضیحاتی بفرمائید .

باتشکر
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
کلیه حقوق و مزایای کارگران ساعتی بر اساس قانون کار و به نسبت ساعات حضور ، محاسبه و پرداخت می شود. حق بیمه این قبیل کارگران نیز باید بر اساس روزهای حضور پرداخت شود. (حتی اگر درد روز یک ساعت حضور داشته باشند).