در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
راننده تاکسی درون شهری هستم.بیمه تامین اجتماعیاز تاکسیرانی دارم.چگونه بیمه تکمیلی برای خودم وخانواده تهیه نمایم
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید عرض کنم که اولین راه مراجعه به اتحادیه تاکسیرانی هست که معمولا" خودشون ثبت نام هایی در مقاطع مختلف دارن.

دومین راه برای شما( اگر که بیمه تامین اجتماعی اجباری داشته باشین) از طریق خانه کارگر هست.

بیمه نامه خود را از مشاوران آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام