در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با عرض سلام وخسته نباشید
بنده ۸سال بیمه رانندگان دارم ودر حال حاضر بیمه پرداخت میکنم من مراجعه به دکتر  روانپزشک کردم دکتر تشخیص داده افسردگی دارید و قرص کلونازپام و زولامین داده والان استفاده میکنم در ضمن چندین سال پیش خدمت سربازی با اسلحه اقدام به خود زنی کردم واز ناحیه فک وصورت وچشم چپم که دید ندارد مجروح شدم والان بیکار هستم میتوانم از کار افتادگی بگیرم ممنون میشم راهنمای کنید باید حتما سابقه بستری در بیمارستان اعصاب روان باشم یانه؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید به واحد امور فنی شعبه مراجعه کنید وباتشکیل پرونده ارجاع به کمیسیون داده شوید اما برای چشمتان چونکه قبل از بیمه شدن این اتفاق افتاده خیر