در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده کارم نانوایی هستش برای بازنشستگی مشاغل سخت وزیان آور مراجعه کردم فرم مخصوص رو پرکردم کمیسیون هم بوده موافقت هم کردن برای بازنشستگی بنده سوال اینه حقوقی که برای ما توی لیست می نویسن حداقلی تامین اجتماعی هستش حالا برای ترک کار که میخوام تاریخ رو مشخص کنند ایا نیمه اول بهتره یا نیمه دوم سال ؟ازخود کارمندای بیمه سوال کردم گفتن برای شما که حداقل بیمه رو پرداخت میکنید هیچ فرقی نداره نیمه اول یا نیمه دوم سال آیا چیزی که میگن درسته؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
نانوایی ها دستمزد مقطوع دارند اگر شما با حداقل حقوق دریافت می کنید برای شما فرقی نمی کند و با حداقل دستمزد بازنشسته میشوید چه نیمه اول باشد چه نیمه دوم.