در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

من دختری مجرد هستم که بنابر دلایلی میخواهم به صورت رسمی اعلام کنم که چه در زمان حیات و یا فوت پدر و مادرم, نمیخواهم ریالی از اموال و دارایی ایشان بعنوان ارث دریافت کنم.

چه مراحلی را و در کجا باید طی کنم تا رسمی و قانونی باشد و پدر و مادرم هم از این موضوع مطلع نشوند؟
2 پاسخ
توسط (33,810 امتیاز)

سلام

این بخش از سایت بیدبرگ مختص سوالات بیمه و قانون کار می باشد، سوالات حقوقی و کیفری خود را در سایت بیدبرگ - مرجع امور حقوقی و کیفری مطرح کنید :

طرح سوال در بخش حقوقی و کیفری

همچنین، برای دریافت سریع پاسخ پیشنهاد می کنم از مشاوره تلفنی بیدبرگ از طریق لینک زیر اقدام کنید

دریافت مشاوره تلفنی