در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام مجدد،آیا میشود بیمه اختیاری مشاغل آزاد را هم بدون انجام معاینات پزشکی و.. از شهرستان به تهران انتقال داد؟شرایط و مراحل چطوری هست؟؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام

 می توانید با تغییر آدرس منزل بیمه را به هر جایی که خواستید منتقل نمایید فقط نباید بیش از 9 ماه فاصله داشته باشد و آزمایشات معتبر از لحاظ کارافتادگی را در 365 روز قبل را انجام داده باشید. حهت انجام این امر ارائه درخواست کتبی به شعبه مبدا را ارائه دهید و بعد از ارسال پرونده شعبه مقصد نسبت به نامنویس مجدد شما بعنوان بیمه شعبه مقصد به همرا ه افراد تبعی اقدام نموده و سوابق شما نیز جمع آوری میگردد.