در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
باعرض سلام وخسته نباشید،بنده  سال۹۱ در سازمان تامین اجتماعی  نام نویسی و شماره بیمه دریافت کردم ولی کسی تا سال ۹۶ بیمه از طریق شرکت برای من رد نکرده اند تا خودم در اواسط سال ۹۶ اقدام کردم از طریق مشاغل ازاد،حالا میخوام بدونم میتونم اون فاصله رو بخرم که سابقه بیشتر بشود یانه؟مراحل چطوری هست اگر مثبت هست جوابتان!
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سابقه بیمه در سازمان تامین اجتماعی خریدنی نیست و در صورتی که شما در کارگاهی شاغل بودید و بیمه برای شما واریز نشده است می توانید به ارائه است اسناد و مدارک معتبر از جمله قرارداد کار ، پرینت حقوق واریزی ، لیست حضور و غیاب در کارگاه ، استشهاد همکاران و ... به ادارات کار و یا شعب سازمان مراجعه و ادعای سابقه مطرح نمایید.

در حال حاضر اگر در جایی شاغل نمیباشید می توانید بیمه حرف و مشاغل و آزاد و در صورت داشتن کارت پایان خدمت بدون معافیت می توانید علاوه بیمه حرف و مشاغل ازاد بیمه اختیاری هم انتخاب نمایید.