در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

امکانش هست برسی بفرمایید این بخش از ابلاغیه مربوط به تصادف چقدر برآورد میشه ؟

دو فقره دیه هر کدوم یک پنجم از یک دوم از چهار پنجم دیه کامل مرد مسلمان بابت

  1. دیه پارگی سمعاق در زانوی چپ و دیه شکستگی هاشمه در جمجمه
  2. دیه جراحت دامیه در بازوی راست + بینی + ابروی راست و چپ و پلک چشم چپ و چانه
  3. دیه شکستگی استخوان منقله در صورت
  4. دیه شکستگی دنده اول قفسه سینه که غیر محیط بر قلب است
  5. دیه اثر جراحت دامیه در پلک چشم چپ و اثر پارگی کپسول مفصل چپ
  6. جراحت دامیه در لگن و ارش جراحت حارثه در خلف شانه راست و پهلوی جپ
  7. ارش پارگی روده بزرگ و کوچک
  8. ارش باز کردن شکم و تعبیه ابزار ارتپدی
  9. ارش اسیب نسج نرم ساعد راست
  10. ارش شکستگی استخوان لگن
  11. ارش اختلال در آرنج راست
  12. دیه شکستگی استخوان های زند اعلا و اسفل ساعد که بهبود یافته است
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی بهبودی و سلامتی برای شما دارم

دو فقره ۸درصد دیه کامل

۱. دودرصد و ده درصد

۲. یازده درصد

۳.پانزده درصد

۴.یک درصد

۵.  ارش نیم درصد و کدام مفصل و کدام اثر ؟

۶.جراحت دامیه در لگن ؟؟؟ دیه حارصه شانه و پهلو یک درصد

۷.هرکدام دودرصد ارش دارد

۸. دو تا چهار درصد ارش دارد ولی چون برای درمان انجام شده قضات بعضا محاسبه نمیکنند

۹. دودرصد ارش

۱۰. هشت درصد تا ده درصد ارش با نظر پزشکی قانونی

۱۱. نظر پزشکی قانونی با توجه به میزان محدودیت حرکتی

۱۲. دیه هرکدام از استخوانهای شکسته شده که التیام بدون عیب دارد ۸درصد دیه کامل

این سوال بیشتر شبیه سوالات امتحانی بود تا تاییدیه پزشکی قانونی در مورد جراحات وارده به انسان چون چندتا اشتباه در عنوان دیه یا ارش درش به چشم میخوره .

مع الوصف حسب دستور حضرتعالی محاسبه و پاسخ  داده شد