در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)

با سلام

ـ بنده به تازگی پروانه نشر و انتشارات را از وزارت ارشاد گرفتم; حال برای برقراری بیمه خودم و کارکنان چه اقدامات و مراحلی باید انجام دهم؟

ـ اگر بنده یا هرکدام از کارکنان, سابقه بیمه تامین اجتماعی کارگاهی را داشته باشند, قابل تجمیع با این بیمه ی جدید در انتشارات خواهد بود؟

ممنون از پاسخی که میدهید

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام

باید با مدارک پروانه انتشارات به تامین اجتماعی محل کار خود مراجعه نمایئد و یک کد کارگاهی برای انتشارات خود اخذ نمائید.

سپس با تکمیل مشخصات در فرم نام نویسی تامین اجتماعی به تعداد هر یک از پرسنل و کپی مدارک شناسایی پیوستی جهت نام نویسی کارکنان خود در لیست تامین اجتماعی انشتارات مربوطه اقدام نمایئد.

در خصوص سوال دوم پاسخ مثبت میباشد