در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (100 امتیاز)
سلام وقت بخیر

بنده صاحب شرکتی هستم که ثبت نشده و البته فعلا شرایط ثبت کردن را نداریم.

از آن جایی که بیمه کارمندان کاملا اجباری هستش و طبق تحقیق بنده حتی اگه شرکتی ثبت نشده و کارمند شرکت بتواند ثابت کند که مشغول به کار است، می تواند از شرکت شکایت و بیمه خود را دریافت نمود.
شاید بنده تا مدت نامعلومی قادر به ثبت شرکت نباشم، آیا امکان پذیر است کارمندان را به صورت بیمه ی اختیاری تامین اجتماعی بیمه کنیم یا خیر؟  اگر جواب جواب مثبت هست، به چه صورت؟ 60 کار فرما، 40 کارمند؟ با این شرایط بیمه، هیچ یک از کارمندها نمیتوانند شکایت کنند؟

اگر جوابتان خیر است، چه راهی برای این موضوع پیشنهاد می کنید؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

شما دارای کارگاه فاقد اجازه کار میباشید در صورت داشتن سند مالکیت و یا اجاره نامه کارفرما هستید چنانچه بتوانید از اتحادیه یا صنف مربوطه نامه فعالیت دریافت نمایید می توانید کد کارگاهی دریافت و پرسنل را بیمه نمایید در غیر اینصورت با همان سند مالکیت یا اجاره نامه می توانید حق بیمه اجباری کارکنان خود را واریز نمایید و بیمه اختیاری مشمول کارکنان شما نمیباشد.