در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام تصادف کردم وسرنشین بودم ومهره کمرم شکست وداخلش پلاتین گذاشتن ازدوستام شنیدم بهم میگفتن باید نقص عضوبگی واسه کمرت ایا این حرف درسته ایابیمه هم دیه میده هم نقص عضو؟
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

ارزوی سلامتی برای شما دارم

مستند به ماده ۵۷۳ قانون مجازات اسلامی مصوب ۹۲

اگر  صدمه به استخوان موجب نقص عضو یا صدمه دیگری گردد ، هرکدام دیه جداگانه دارد

در مورد جراحت شما اگر نقص عضو ظاهر شود میتوانید دیه شکستگی مهره را جداگانه و دیه نقص عضو را جداگانه مطالبه کنید .

اما از ظاهر سوال شما اینگونه پیداست که راهنمایی دوست شما در مورد تعبین نقص عضو و دریافت مستمری از بیمه تامین اجتماعی است که اگر شما بیمه شده تامین اجتماعی باشید میتوانید مدارک بالینی خود را تقدیم سازمان کنید و پس از بررسی در کمیسیون به شما اعلام نتیجه شود