در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (170 امتیاز)
دختری مجرد و تحت تکفل پدرم (بازنشسته) هستم.دفتر چه بیمه تامین اجتماعی دارم  و از خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی استفاده می کنم. قبلا سابقه کار داشتم و مدت زمان دو سال بود که کار نمی کردم.الان حدود ده روزه مجددا مشغول به کار شده ام.

آیا امکان پذیر است سابقه کار را از شرکتی که به تازگی در آن مشغول شده ام برایم رد کنند ولی دفترچه بیمه جدید نگیرم و از خدمات درمانی که بیمه پدرم به من ارایه میده استفاده کنم؟ آیا منع قانونی وجود دارد؟ حق اولاد بابت من برای پدرم قطع می شود؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

به موجب قانون شرط ادامه استفاده از مستمری بازنشستگی پدر، عدم ازدواج و اشتغال است، که به محض شروع بیمه پردازی ، ارتباط شما با مستمری بازنشستگی پدر قطع و بالطبع استفاده از مزایای درمانی و حق اولاد شما نیز از سوی مستمری پدر نیز قطع می گردد.

صرفاً در صورتی  فرزند دختر مستمری بگیر می تواند بیمه پردازی خود را ادامه داده و از کفالت پدر خارج نگردد، بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد یا بیمه زنان خانه دار و بیمه اختیاری می باشد.