در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام

برخی از کارگران شرکت درخواست کرده اند بدون قطع همکاری، سنوات خود را دریافت کنند. شرکت قبول کرده است سنوات تا پایان سال 95 را تسویه کند و حتی حاضر است مبنای پرداخت سنوات را حقوق سال جاری قرار دهد.

آیا انجام چنین کاری قانونی است و شرکت در زمان قطع همکاری ملزم به پرداخت سنوات از سال 96 به بعد خواهد بود؟ یا کماکان همکار در آینده می تواند ادعا کند کل سنوات را باید بر اساس حقوق روز قطع همکاری دریافت کند؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)
سلام - چنانچه با رضایت و توافق کارگر ، درحین اشتغال و کارکرد وی مبالغی تحت عنوان سنوات پرداخت شود این پرداخت ها علی الحساب تلقی گردیده و کارفرما مکلف است درپایان خاتمه کار مابه تفاوت آن را براساس آخرین حقوق و دستمزد پرداخت نماید.