در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام وخسته نباشید

من طی یک تصادف رانندگی در اول ابان 96 مصدوم شدم
طی تصادف استخوان باز شکست ک با عمل جراحی پلاتین گذاشتند و در رفتگی کتف هم داشتم
دو بار اتاق عمل رفتم.
الان بعد از 8 ماه ک از عمل میگذرد و طول درمان را طی کرده ام برای من 5% دیه کامل ارش تعیین کرده اند. و بابت نسوج هم 2% ضمن اینکه شانه ام دچار محدودیت نیز شده است و با اینکه پلاتین در دستم هنوز هست درمان را پایان یافته اعلام کرده اند. ایا کل دیه ام همین مقدار است یا دادگاه تعیین میکند و اینکه میخواستم بدونم ایا محاسبه درست است یا خیر ممنون میشم پاسخ بدین❤
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

همونطور که حضرتعالی اشاره کردید ، فقط ارش اسیبهای وارده به شما ۷درصد دیه کامل محاسبه شده و دیه شما محاسبه نشده است .

اگر استخوان بازوی شما بدون عیب التیام یابد ۸درصد دیه و اگر معیوب التیام یابد ۱۰درصد دیه کامل دیه مقدر دارد.

دیه دررفتگی شانه هم ۲۶.۶ درصد دیه کامل دارد

مجموعا ۴۱.۶ درصد دیه کامل برای شما ثابت است