در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
باسلام من هيچ بيمه اي نيستم و متوجه شدم دوماه و نيمه حامله هستم كدام بيمه براي شغل آزاد بهتره ك هزينه اش كم باشه همچنين بهترين بيمه تكميلي براي بيمارستان خصوصي
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

با توجه به شرایط شما که در حال حاضر باردار هستین تحت پوشش هیچ بیمه ای نمیتونین قرار بگیرین به دلیل اینکه برای زایمان دوره انتظار وجود خواهد داشت.

در حال حاضر ما لیست بیمه ای داریم که بصورت گروهی بوده و فاقد دوره انتظار هست و میتونین در هر زمانی که خواستین ازش استفاده کنین.

در صورت تمایل بدریافت اطلاعات بیشتر لطفا در قسمت دیدگاه پیام بدین تا شرایطش رو براتون اعلام کنم.

بیمه نامه خود را از نماینده آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام