در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

درود بر شما

من به تازگی خودروی ایرانی خریداری کردم.

بعد از گذشت ۱۷ روز تازه سند خودرو و پلاک به دستم رسید. یعنی هنوز کارت ماشین و بیمه شخص ثالث ندارم.

  1. هنوز بیمه شخص ثالث به دستم نرسیده. از کجا می توانم مطلع شوم که بطور کل بیمه نامه برای من صادر شده یا نشده است ؟
  2. سوال بعدی اینکه سایپا روی خودرو های خود بیمه بدنه آیا نمی دهد ؟
  3.  مدت اعتبار بیمه شخص ثالث ای که سایپا می بایست ارايه کند چقدر است یک سال یا شش ماه ؟

مدیر سایت: درصورتی که چند سوال دارید، هر سوال را به صورت جداگانه مطرح کنید تا به صورت جداگانه بررسی و پاسخ داده شوند .
سوال چهارم: در صورت خرید خودروی صفر آیا با فقط سند ماشین می توانم بیمه بدنه خریداری کنم ؟

با تشکر از راهنمایی شما

1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام ... بیمه نامه ثالث خودروسازان داخلی معمولاً یک گزینه ی اجباری است که فقط شما امکان انتخاب شرکت بیمه را دارید پس قطعاً خودرو داری بیمه نامه است.

بیمه بدنه اجباری نبوده و شما حق خرید یا عدم خرید را دارید.

اعتبار بیمه نامه شخص ثالث خودروی صفر یکساله میباشد.