در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من با 36 سال سن 12 سال سابقه کار در مشاغل سخت و 5 سال بیمه عادی در مراکز خصوصی اگر بخواهم کار نکنم اما حق بیمه خود را دستی پرداخت نمایم تا 42 ساله شوم و برای بازنشستگی اقدام نمایم
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
با سلام و احترام با ازای هر سال کار در مشاغل سخت ۱/۵سال محسابه می شود کا بررسی ان با اداره کار می باشد در ضمن شرایط بازنشتگی با ۳۰ سال پرداخت و سن ۵۰ سال تمام میسر می باشد با ۴۲ سال سن مقدور نمی باشد مگر با ۳۵ سال پرداخت بدون شرایط سنی