در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام برای حسابرسی تامین اجتماعی چنانچه دفاتر قانونی ارائه نگردد چه عواقبی دارد؟آیا جرائمی دارد؟طبق ماده قانونی لطفا پاسخ دهید
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
به موجب ماده 40 قانون به تامین اجتماعی اجازه داده است در صورتیکه کارفرما از ارسال لیست صورت مزد مذکور در ماده 39 قانون مزبور خودداری نماید سازمان راساً حق بیمه را محاسبه و از کارفرما مطالبه نماید.
لذا در راستای اجرای ماده 40 بخشنامه 12 جدید درآمد صادر گردید .
مشمولین آن دسته از اشخاصی حقوقی که به هر دلیلی از ارائه دفاتر قانونی و اسناد و مدارک مالی خودداری می نمایند یا اینکه فاقد دفاتر قانونی یا سفید و یا نانویس باشد مشمول بخشنامه مذکور میباشند.

بدهی شما بصورت برآوردی با توجه به فعالیت و لیستهای حق بیمه شما در سال مالی مورد نظر یا اظهار نامه مالیاتی و لیست حقوق و دستمزد ارائه شده به دارایی محاسبه و به شما اعلام میگردد.