در مفاصا حساب بیمه توسط (100 امتیاز)
در صورت اشتغال  به کار باز نشسته تامین اجتماعی  در شرکت  خصوص  تحت پوشش تامین اجتماعی کارفرما حق بیمه  فرد بازنشسته  مشغول  بکار  راپرداخت نکند و به سازمان نیز اطلاع ندهد  در صورت رسیدگی حسابرس تامین اجتماعیی چه حکمی برای کارفرما و چه حکمی برای فرد باز نشسته صادر میشود
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
بازنشسته شاغل مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی میباشد و کارفرما موظف است حق بیمه ماهانه فرد در لیست حق بیمه منظور و پرداخت نماید و در صورت شناسایی ضمن تذکر و اخذ تعهد از شما از ادامه فعالیت شما جلوگیری میگردد و در صورت ادامه فعالیت مستمری شما قطع خواهد شد جریمه ای بابت این موضوع پیش بینی نگردیده است فقط مستمری شما قطع میگردد و برای بازنشستگی باید مجددا درخواست داده تا شرایط شما بررسی گردد.