در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

در حادثه تصادفی مقصر  ۵۰ /۵۰ شناخته شدم بیمه نامه شخص ثالث  دارم

پارگی کلیه ودر رفتن لگن دچار آسیب شدم میخواستم بدونم که دیه بهم تعلق میگیره یا خیر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام و آرزوی سلامتی .... بر اساس قانون جدید بیمه اجباری شخص ثالث شما میتوانید ضمن دریافت 50 درصد دیات خود از محل تعهدات بیمه نامه طرف مقابل الباقی را (50 درصد) از محل بیمه حوادث راننده خود دریافت نمائید.