در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام من شب با ماشین با موتور تصادف کردم که از پشت بهش زدم اما موتور اصلا چراغ روشنایی نه در عقب نه در جلو روشنایی نداشت افسر بنده را مقصر اعلام کرد ایا نداشتن روشنایی چراغ موتور دلیل بر مقصر بودن موتور سیکلت نداره در ضمن موتور سیکلت نه مدارکی داره نه رانندش کلاه ایمنی و کواهینامه هم نداره ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... اختلال و خرابی روشنایی وسیله نقلیه از جمله موارد نقص فنی محسوب شده و چنانچه موثر در حادثه باشد میتواند موجب قصور گردد. شما میتوانید نسبت به کروکی اعتراض داده و ارجاع به هیئت سه نفره را خواستار شوید.