در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
باسلام

بنده ساکن روستام  تحصیلاتم تمام شده و فعلا جایی مشغول به کار نیستم .لطفا راهنمایی بفرمایید چه بیمه ای مناسب بنده می باشد،ایا بیمه روستایی بدون داشتن شغل میشه ثبت نام کرد؟و  اینکه آیا بعدا که کار پیدا کردم این بیمه به سوابق من اضافه می شود یانه .باتشکر
1 پاسخ
توسط (900 امتیاز)
با سلام
صد در صد برای شما که هیچ درآمدی ندارید بیمه روستایی بهترین گزینه می باشد چرا که دوبرابر حق بیمه را دولت پرداخت میکند و شما هم فقط 5 درصد حق بیمه که از 20 هزار تومان تا 45 هزار تومان می باشد هر کدام را خودتان انتخاب کنید واریز می کنید اگر استخدام شدید همین سوابق روستائی قابل انتقال به بیمه های دولتی و تامین اجتماعی می باشد(البته با احتساب مابه التفاوت)
ما پیشنهادمون به شما که اتفاقا میخواهید که درآینده همین سوابق بیمه ای  را انتقال دهید این است که حتما بیشترین سطح را واریز کنید که مابه التفاوت شما کمتر خواهد شد.
اتفاقا ما به همه افراد بالای 18 سال پیشنهاد میکنیم که از همون 18 سالگی بیمه پردازی در بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر را شروع کنند تا حتی فرصت های زمان تحصیل و بیکاری را هم به سابقه بیمه تبدیل کنند و از بیترین شرایط سنی خودشان بهترین استفاده ها را بکنند تا در 48 سالگی 30 سال سابقه بیمه ی خود را تکمیل کنند.