در بیمه بیکاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام بنده 6سال 2 ماه کاکرد بیمه داشته و همان شرکت بدون آنکه جایش عوض شود 10 ماه بیمه پیمانکاری رد کرده است سپس بنده اخراج شده ام  یعنی 10 ماه آخر بیمه ، بیمه پیمانکاری بوده حال آیا با این اوصاف بنده بیمه بیکاری تعلق می گیره . اگر بله آیا این 10 ماه پیمانکاری ضرری به بنده از نظر بیمه بیکاری به من می رساند یا خیر
2 پاسخ
توسط
امروز به من اعلام کردند که نمی گیرد چون بیمه پیمان بوده . حال کارگر بیچاره از کجا بداند که بیمه بیکاری در پیمان تعلق نمی گیرد خدا داند . آیا راهی می شناسید تا بیمه تعلق گیرد .
توسط (109,610 امتیاز)

شما اگه توسط کارفرماتون 6 سال حق بیمه اجباری تامین اجتماعی پرداخت شده، بهتون بیمه بیکاری 12 ماه در صورت مجرد بودن و 18 ماه در صورت متاهل بودن تعلق می گیره.

می تونید این متن رو جهت کسب اطلاعات کامل مطالعه کنید و سوالی بود بفرمایید.

شرایط بیمه بیکاری