در دیه و بیمه خودرو توسط (300 امتیاز)
با سلام بنده در تاریخ 95/12/21 با یک کامیون fhمدل 94 تصادف نمودم کارشناس رسمی خسارت کامیون را 46 میلیون بر اورد کردند با توجه به ماده 8 تبصره 3 و 4 و 5 بنده چه قدر بایستی به زیان دیده پرداخت نمایم چنانچه کارشناسان رسمی به ماده فوق اعتنایی نکنند چه باید کر
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... موضوع تبصره 3و4 ماده 8 قانون بیمه اجباری شخص ثالث(خودروی نامتعارف) طبق دستورالعمل ابلاغی بیمه مرکزی فقط در خصوص خودروهای سواری اعمال میگردد و سایر وسایل نقلیه را شامل نمیشود.