در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
من سال ۸۸ تصادف کردم من ی دوچرخه داشتم و راننده فرار کرده است و در ان زمان پاسگاه محل هم در گزارشی نوشته و تایید کرده ک با ماشین عبوری تصادف شده ولی من اون زمان چون نمیدونستم صندوق خساراتی هست و چ کسی من رو زیر گرفته در گزارش قید کرده ک از کسی شکایتی نبرده است..... و من هم دیگر شکایتی نکرده ام الان ولی میخام شکایت کنم آیا بعد از تقریبا ۹ سال آیا میشود شکایت کرد شاهد دارم نامه خلاصه پرونده تصادفی از عمل هام در بیمارستان دارم نامه پاسگاه نیز دارم.بنظرتون آیا الان شکایت من رو بعد از ۹ سال قبول میکنن چون هیچ پرونده در دادگاه اونموقع درست نکردم والان پیگیر کلی شدم با توجه ب مدارکی ک در دست دارم آیا چنین چیزی امکان پذیر هست.
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
باسلام .... امکان تنظیم شکایت و طرح دعوی در هرزمانی وجود دارد اما اینکه این طرح دعوی شما منجر به نتیجه شود خیلی بعید بنظر میرسد به این دلایل:  1-  شامل مرور زمان شده است که طبق قانون بیمه مرور زمان حداکثر دوسال میباشد. 2- چه دلیل محکمه پسندی برای تاخیر در اعلام شکایت دارید و..